SEO Оптимизация на сайт

"Успешната SEO оптимизация не се реализира като надхитриш Google, а като си партнираш с него за по-релевантни резултати" - Фил Фрост

Какво е SEO Оптимизация и защо е необходима?

Щом сте тук най-вероятно вече си давате сметка, че физическото местоположение на Вашия бизнес не е достатъчно, за да достигнете нови хоризонти в развитието му. Нашата SEO агенция се стреми именно към това - да разширим покритието на Вашата дейност посредством умело оптимизиране на онлайн присъствието Ви, използвайки изцяло White Hat SEO методи. Идеята на този постоянно надграждащ се процес е да увеличи количеството и качеството на органичен трафик към сайта Ви. Това на свой ред води до увеличаване на видимостта му от потребителите в Google, давайки Ви възможности за по-големи приходи.
SEO оптимизация 1

Какво обхваща SEO оптимизация?

За да се пристъпи към съществената част на тази операция, важно е първо да се проведе проучване на настоящето състояние на Вашия сайт, бизнеса, с който се занимавате, конкурентите Ви и тенденциите в сферата Ви на дейност. С оглед на събраната информация идва ред на това да направим потребителското изживяване на клиентите Ви незабравимо по естествен начин. Именно това е тайната към успешното обвързване на клиентите с Вашия продукт/услуга! По-конкретно, оптимизацията на даден сайт може да се раздели на два основни метода.

Off-page включва оптимизацията на:

  • Количеството и качеството на външни линкове сочещи към Вашия сайт  
  • Ключовите думи използвани в него 
  • Споделяния и споменавания на Вашите страници в социалните мрежи от страна на потребителите 

On-page включва оптимизацията на:

  • Структурата на Вашите линкове
  • HTML таговете
  • Заглавията и подзаглавията на съдържанието
  • Изображения
  • Мета заглавията и описанията на страниците

Как се прави SEO оптимизация?

Както споменахме, популяризирането на Вашия сайт е процес, който изисква постоянен мониторинг. След като заявите Вашия безплатен SEO одит при нас и направим анализ на моментното състояние на сайта Ви, може да пристъпим към изготвянето на успешна стратегия за оптимизирането му. Най-широко разпространеният тип оптимизация е Линкбилдинга . Защо? Защото допълнителни авторитетни линкове сочещи към страниците Ви никога не са в излишък. Всъщност, това е един от основните класиращи фактори за търсачките в интернет.

SEO оптимизация 2

Безплатен SEO одит на Вашия сайт

Въведете Вашия домейн